ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

arrow

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για το σχεδιασμό κουτιού συσκευασίας, τη δημιουργία εικαστικού, την τεχνική υλοποίηση και επίβλεψη της στο στάδιο της παραγωγής.

Σχεδιάζουμε λύσεις για ετικέτα συσκευασίας, ομάδας προϊόντων, τσάντας συσκευασίας για όλα τα είδη των προϊόντων και σε όλα τα υλικά πάνω στα οποία θα γίνει η τελική παραγωγή.

design methodology

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

arrow

Δουλεύουμε εξατομικευμένα μαζί με τον πελάτη, παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, εφαρμόζουμε στοχευμένα βήματα πριν αλλά και κατά τη δημιουργία του εικαστικού της συσκευασίας ώστε να σας εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ

arrow

Χρησιμοποιούμε καινοτόμες τεχνικές σε όλη τη διάρκεια του έργου με δυνατότητα διαδραστικου feedback του πελάτη σε οποιοδήποτε σημείο στο δημιουργικό (χωρις να κάνει μακροσκελείς περιγραφές μεσω email) ώστε η τεχνική υλοποίηση του έργου να είναι πιο γρήγορη, ευέλικτη, αποδοτική και ευχάριστη!

Με την περιγραφή του έργου σας παρουσιάζουμε αναλυτικό παράδειγμα για το πως δημιουργούμε, όπως και τα καινοτόμα εργαλεία που χρησιμοποιουμε σε όλη τη διάρκεια της συνεργασία μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

επιλέξτε για περισσότερα

arrow
works in packaging design