ideas2

 


Μελέτη & σχεδιασμός Eταιρικής ταυτότητας
Το Λογότυπο λειτουργεί ως ένας από τους πιό βασικούς παράγοντες οπτικοποίησης της ποιότητας των υπηρεσιών μιας εταιρείας ή ενός προϊόντος. Υιοθετεί όλο το κύρος, την ιστορική αξία μιας επιχείρησης και λειτουργεί ως ένα ισχυρό επικοινωνιακό έμβλημα. Το λογότυπο απαιτεί χρόνο για το σχεδιασμό, θέλει μελέτη, ποιoτική έρευνα, πειραματισμό, δοκιμές και ελέγχους μέχρι την τελική λύση επειδή το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπεύθυνο ώστε να επηρεάσει την επικοινωνιακή εικόνα της επιχείρησης.

Σχεδιασμός Συσκευασίας
Η συσκευασία πρέπει να σέβεται, να προστατεύει και να αναδεικνύει το εσωτερικό της προϊόν. Η επιτυχία μιας συσκευασίας θα εξαρτηθεί από την έρευνα ανταγωνισμού, τον κατάλληλο σχεδιασμό, την επιλογή του σωστού concept, την μελέτη του κοπτικού που θα την περικλείει, το υλικό επιλογής κατασκευής, το φινίρισμα και η τελική ποιότητα εκτύπωσης.

Σχεδιασμός Εντύπου
Ο σωστός και προσεγμένος σχεδιασμός δημιουργεί έντυπα εύστοχα έτοιμα να μεταδώσουν άμεσα το κατάλληλο μήνυμα, στον κατάλληλο αποδέκτη και τροφοδοτεί αξία και ουσία στην συνολική εταιρική εικόνα. Έρευνα, ανάπτυξη, υψηλής αξίας design, χρήση κατάλληλης τυπογραφίας, προσεγμένη επιλογή και συνδυασμός χρωμάτων και εικόνων, κουλτούρα όλα δημιουργούν ένα υψηλό επίπεδο εταιρικής παρουσίασης άξιο για να αποτυπωθεί αρμονικά στη συνείδηση του κοινού

 

 

 

 

 

 

 

Εξειδικευμένες διαφημιστικές λύσεις

Οι έντονες συνθήκες ανταγωνισμού δημιουργούν την ανάγκη δημιουργίας διαφημιστικών εφαρμογών "που ξεπερνούν τον ευατό τους"!
Οι συγκεκριμένες εφαρμογές βασίζονται στη δημιουργία μιας marketing ιδέας, η οποία υλοποιείται σε μια 3D popup κατασκευή. Η λειτουργία είναι συνδυαστική, το οποίο σημαίνει ότι ο χρήστης αφενός μπορεί να ενημερωθεί για το προϊόν από την έντυπη κατασκευή, αφετέρου με τη χρήση του κινητού μπορεί να εστιάσει σε διάφορα σημεία του 3D εντύπου και να αντλήσει επιπρόσθετες πληροφορίες. (Video, Infographics).

Πλεονεκτήματα
1. Έντονη προσοχή και αύξηση ενδιαφέροντος για την υπηρεσία 2. Αυξάνει την αξία του προϊόντος. 3. Διαφοροποίηση.
4. Πλούσια πληροφορία και δυνατότητα ανάδρασης
5. Περισσότερος χρόνος κατοχής του διαφημιστικού μέσου στον πελάτη

 

 

 Συμβουλευτική

Για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε, συγχρόνως συμβουλεύουμε τον πελάτη με αντίστοιχα παραδείγματα, εξηγούμε και αιτιολογούμε τις λύσεις μας, πειραματιζόμαστε και δομιμάζουμε τις λύσεις σε βάθος πριν το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτον τον μεγιστοποιούμε την επιτυχία στις τελικές μας λύσεις και στη συνέχεια καταγράφουμε τα αποτελέσματα.
η συμβουλευτική δεν σταματάει κατά τη διαρκεια ενός έργου. Υποστηρίζουμε και μετά το έργο τον πελάτη, συζητάμε μαζί του νέες ιδέες και λύσεις, αναλύουμε αποτελέσματα και συνεχίζουμε σε νέες καινοτόμες ιδέες.

Παραγωγή

Το δημιουργικό γραφείο συνεργάζεται με επιλεγμένα τυπογραφεία που προσφέρουν άριστη ποιότητα εκτύπωσης στη ψηφιακή όσο και στην αναλογική εκτύπωση. Πριν την εκτύπωση δημιουργούμε πάντα δοκίμιο για τελικό χρωματικό έλεγχο. Η παραγώγή δεν σταματάει μόνο στην εκτύπωση. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία των εντύπων ωστε να φθάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη. Μπορούν να πραγματοποιηθούν και να γίνουν εκτυπώσεις για πελάτες στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
* Σημ.Για άριστο αποτέλεσμα και καλύτερο έλεγχο της εκτυπωτικής ποιότητας, η υπηρεσία εκτυπώσεων πραγματοποιείται σε νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες εφόσον έχει πραγματοποιηθεί από εμάς η υπηρεσία σχεδίασης εντύπου ή γενικότερα εταιρικής ταυτότητας.

 

 

 

Δείτε τα Case Studies για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικής ταυτότητας